Безкоштовні курси програмування для поранених бійців АТО

Навчальний центр ITEA проводить набір на безкоштовні курси програмування для поранених бійців АТО.

Даний соціальний проект, здійснюваний навчальним центром спільно з благодійним фондом «Наш світ», призначений для допомоги військовим, постраждалим в ході антитерористичної операції на сході України. Завдяки йому після закінчення АТО військовослужбовці матимуть цивільну спеціальність.

Цим проектом ми подякуємо тим, хто ціною свого життя захищає мир, свободу і незалежність нашої Батьківщини. Отримавши престижну IT-спеціальність, наші військові зможуть адаптуватися до повоєнного життя, влаштуватися на високооплачувану роботу, забезпечити існування собі і своїй сім’ї”, – йдеться на сайті освітнього проекту.

Отримавши поранення військовослужбовці, які беруть участь у АТО на сході України, починають вивчення тестування програмного забезпечення та основ верстки інтернет-сайтів.

Засновник благодійного фонду «Наш світ» Мирослав Биков про відкриття безкоштовних курсів для бійців АТО

Заняття починаються вже 29 вересня. Перший курс триває 30 годин, заняття проходять три рази на тиждень. У майбутньому навчання може вестися і дистанційно, для цього не обов’язково перебувати в Києві. Постраждалі військові, бажаючі пройти навчання на безкоштовних курсах навчального центру ITEA, можуть зателефонувати: (044) 590-08-38, (044) 599-01-79.

Волонтери розповідають на Радіо Вести про навчання бійців АТО IT-технологіям

Поширити:

Залишити коментар:

коментар