Завдяки Кіровоградщині держбюджет поповнився на 3 600 000 грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З початку року за матеріалами оперативного управління до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 19 кримінальних проваджень, із яких 9  відноситься до категорії тяжких та особливо тяжких.

Про це під час брифінгу заявив начальник оперативного управління Олександр Пісний.

При цьому, за ухилення від сплати податків, зборів, обов’язкових платежів (ст. 212 Кримінального кодексу України) зареєстровано 9 правопорушень.

По кримінальних правопорушеннях, провадження у яких закінчено у зв’язку із застосуванням „податкового компромісу”, відшкодовано збитки на суму  3 мільйони 598 тисяч гривень.

За результатами перевірок суб’єктів господарювання – вигодонабувачів „конвертаційних центрів”, діяльність яких було припинено у 2014 році та вигодонабувачів фіктивних суб’єктів підприємницької діяльності, які не входили до „конвертаційних центрів”, до бюджету у 2015 році стягнуто 2 мільйони 443 тисячі гривень.

Крім того, за результатами проведених заходів, направлених на протидію незаконному виробництву та  обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України, співробітниками податкової міліції у січні-травні 2015 року із незаконного обігу вилучено товарів на загальну суму 21 мільйон 301 тисячу гривень, у тому числі підакцизної групи 20 мільйонів 783 тисячі гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар