Кіровоградський студент-програміст поділився знаннями з фірмою Microsoft (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградський студент-програміст Влад Єршов взяв участь у міжнародній конференції у Мінську та конференції від компанії  Microsoft, яка відбулась у Києві.

Як розповів Владислав Першій електронній, протягом останніх колькох років він брав участь у науково-практичній конференції “Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія”, науково-практичний конференції “Інформаційна безпека держави, суспільства та особистості”, на якій відбувся обмін теоретичними та практичними результатами наукових досліджень у галузі інформаційної безпеки, та Сімнадцятому Міжнародному науково-практичному семінарї “Комбінаторні конфігурації та їх застосування”.

Окрім того, Влад був учасником міжнародних конференцій Microsoft YouthSpark Live (Київ) та IE Venture Dar Minsk (Мінськ).

Коференція Microsoft YouthSpark Live (Київ) об’єднала активну молодь з усієї України. Присутні могли обмінятися досвідом й отримати менторську підтримку заради змін в Україні та світі.

Учасники заходу мали можливість поспілкуватися з молодими лідерами думок щодо економічних і соціальних проблем, підключитися до мережі новаторів, які прагнуть змін на краще в бізнесі та суспільстві, дізнатися про можливості та ресурси програми Microsoft YouthSpark для досягнення своїх цілей у навчанні, кар’єрі чи бізнесі.

“Робота була напруженою від початку і до кінця, – розповідає Владислав. – Я почув багато цікавих думок від генерального директора Microsoft Україна Надії Васильєвої, безліч цінних рекомендацій щодо використання новітніх розробок фірми від технічних співробітників компанії, вказівки щодо кар”єрного та професійного зростання. Було багато знайомств з новими людьми, учасниками коференції та співробітниками Microsoft. Та головне – я отримав цінні поради від програмістів компанії стосовно моєї магістерської роботи, в якій я використовую розробки Microsoft”.

 IE Venture Dar Minsk (Мінськ) – відбулася наймаcштабніша в Східній Європі та Центральній Азії транснаціональна конференція венчурних проектів.

На конференції Владислав презентував свою дипломну розробку – комплекс керування бездротовим голосуванням засідання Вченої Ради вищого навчального закладу зі звичайного iPhone або iPad. Інвестори відзначили креативність підходу до архітектурної реалізації задуму, зручність графічного користувацького інтерфейсу та ефективність програмних алгоритмів.

Учасники IE Venture Dar Minsk мали можливість побачити передові технічні новинки, такі як окуляри доповненої реальності Oculus Rift.

До того ж на конференції взяли участь найперспективніші стартапери України, Росії, Білорусі та видатні представники ІТ-бізнесу. Зокрема, директор з розвитку Google Наталія Коробко продемонструвала можливості новітніх мобільних додатків для бізнесу, стартап-менеджер Microsoft Ельза Сас розповіла пропереваги венчурного ІТ-бізнесу, представник Google For Work Олена Клочко представила інноваційні тренди Google у промисловості. Крім того, учасники конференції  мали змогу послухати історію становлення ігрового продкуту World Of Tanks білоруської компанії Wargaming.net, дізнатися секрети професійного успіху від всесвітньо визнаного бізнес-тренера школи IE Venture Парі Ельтраса та ознайомитися з пріорітетними для розвитку інформаційними галузями від найвпливовішого ІТ-інвестора Європи, засновника інтернет-порталу TechCrunch Майка Батчера. Не оминули своєю увагою захід і Надзвичайний і Повноважний посол Великобританії в Республіці Білорусь Брюс Бакнел та генеральний директор однієї з найбільших ІТ-компаній України EPAM Systems Аркадій Добкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар