Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує (АНОНС)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує відвідати 8 червня – 14 червня  2015 року наступні масові заходи. 

Літня кампанія відпочинку дітей „Бібліотека – острів фантазії і творчості” триває. Пропонуємо учням, батькам, вчителям взяти участь у заходах, які проводять відділи обслуговування бібліотеки: майстер-класи, ігри, вікторини, голосні читання, бесіди про книги й про читання, комп’ютерні ігри, мультфільми, веб-екскурсії та ін. Для участі в програмі телефонуйте 066 122 70 98.

10 червня о 15.00 кіноклуб «Екран» запрошує на перегляд фільму Афера Томаса Крауна/The Thomas Crown Affair, режисер – Джон Мак Тірнан.

Це римейк однойменного фільму 1968 видання зі Стівеном Маккуїном і Фей Данауей в головних ролях. Назву можна перекласти двояко – як “Справа Томаса Крауна” і як “Афера Томаса Крауна”. Такий і головний герой у виконанні Пірса Броснана – з одного боку, він успішний бізнесмен, втілення американської мрії – “self-made man”, а з іншого – просто злодій. Хоча і великий естет – він ошукує не громадян, а картинну галерею – краде шедевр Клода Моне. Причому робить він це не зі злого наміру, а від нудьги або для куражу. Сам Пірс Броснан говорить про свого героя, що “Томас Краун – сильна людина, для якого перемога не головне, його стимулює небезпека”. А як ще може розважити себе людина, яка до сорока років досягла вже всіх вершин, і прагнути їй вже не до чого? Тим більше, що він останній, кого можна було б підозрювати. І можливо, все й минулося, якби не Кетрін Бенінг (Рене Руссо), яка займається розслідуванням грандіозного пограбування… Запрошуємо до перегляду;

З 6 червня у відділі рідкісних і цінних видань працює виставка «Книжкові цікавинки».

Книги, як і люди, мають свою долю. Вона позначена на їхніх сторінках дарчими написами, екслібрисами, штампами, власницькими помітками, малюнками. На виставці експонуються книги з автографами відомих людей: Пантелеймона Куліша, Іоана Крондштадського, Дмитра Горшкова, Леоніда Бикова та ін. Видання, якими нагороджували кращих учнів єлисаветградських навчальних закладів, романтичні подарунки та ще багато різних цікавинок. Приходьте до нас і дізнайтеся.

 Щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00, у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою і грай. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Нагадуємо, що Літній читальний зал „Бібліотека під зеленими вітрилами” працюватиме щосуботи з 14:00 до 18:00 протягом червня, липня, серпня, вересня 2015 року.

Всі послуги надаються безкоштовно. Бажаєш бути обізнаним, успішним, і в той же час активно й цікаво проводити дозвілля, – приєднуйся!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар