Кіровоградці – у десятці найактивніших користувачів Інтернету

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоград увійшов до десятки міст з найбільш активними користувачами Інтернету за підсумками минулого року.

Повідомляє сайт 057.

Компанія ВОЛЯ, що надає телекомунікаційні послуги в 30 українських містах, визначила десятку міст з найбільш активними користувачами Інтернету. При складанні рейтингу були використані відомості про трафік з грудня 2013 по грудень 2014 року.

Абсолютними лідерами за цей період виявилися два міста – Кривий Ріг і Херсон, в яких середнє споживання трафіку одним користувачам протягом місяця перевищила 100 гігабайт.

У десятку міст зі стабільно високим рівнем затребуваності доступу до Всесвітньої мережі увійшли також Черкаси, Вінниця, Луцьк, Київ, Кіровоград, Суми, Запоріжжя.

Згідно з дослідженням компанії , абоненти переважно використовують Інтернет для перегляду кінофільмів, онлайн- відео та прослуховування радіостанцій (44-46 %, залежно від числа підключених послуг) , для спілкування в соціальних мережах (39-43 %), для завантаження музики і фільмів, роботи з електронною поштою і онлайн -ігор. Причому активніше Інтернет використовують абоненти двох послуг, «ТБ + Інтернет», на відміну від користувачів тільки інтернет -доступу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар