Роздягни медіа в кіно: Кіровоградцям пропонують зняти фільм про інформаційну війну (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

До уваги журналістів, кіноманів, режисерів-професіоналів та аматорів, Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) оголошує прийом заявок на кінофестиваль  «Кіномедіа 2015» – конкурс короткометражних фільмів про впив та діяльність медіа. Прийом робіт триває до 15 листопада 2015 року.

Пише сайт фестивалю.

Розшукуються фільми молодих талановитих режисерів у напрямках:

-анімаційного кіно;

-документального кіно;

-художнього (ігрового) кіно;

-експериментального кіно.

Головні вимоги – тривалість (до 20 хв.) та відповідність тематиці кінофестивалю (фільми про роль та вплив медіа).

Цьогоріч організатори роблять особливий акцент на темі інформаційної війни, тому, окрім традиційних стрічок про медіа та їх роль у житті суспільства, на конкурс приймаються фільми про вплив ЗМІ на масову свідомість, інформаційну пропаганду, свободу слова, вибір між правдою і брехнею.

 «Кіномедіа» – єдиний у своєму роді некомерційний кінофестиваль. Він покликаний висвітлювати принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Вперше фестиваль відбувався у 2010 році, відтоді проводиться щорічно.

Мета фестивалю – підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об’єктивних ЗМІ, що кожному надають змогу свідомо ухвалювати важливі рішення та не бути маріонеткою у світі інформації та пропаганди. Ціль кінофестивалю – розкрити та підтримати нові режисерські таланти в Україні.

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників. Захід відбувається за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED).

Чекаємо на Ваші звершення!

Для участі у конкурсі заповніть анкету.

Детальна інформація на сайті

http://kinomedia.in.ua/

або за телефоном

095 9346241

e-mail: pr.nam.org@gmail.com

Поширити:

Залишити коментар:

коментар