42-й батальйон подякував кіровоградцям за підтримку (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Командир військової частини ПП 4750 підполковник Костянтин Заіченко передав подяки від військовослужбовців 42-го мотопіхотного батальйону мешканцям Кіровоградщини, які активно підтримують військових у їхній нелегкій службі на східних рубежах.

Подяки адресатам привіз голова волонтерської ГО «Патріот Кіровоградщини» Вадим Нікітін, який днями побував на передовій з черговою гуманітарною допомогою для бійців.

Серед тих, кому воїни висловлюють свою вдячність, Юрій Іванович Петренко – водій ПП «Сервіском» (структурний підрозділ ПАТ «Креатив»). Цей 49-річний чоловік зі своїм робочим Камазом вже 57 разів побував у зоні АТО і зараз готується до 58-ї поїздки.

Як жартує Юрій Іванович, на блокпостах його Камазик вже впізнають і солдати при зустрічі віддають честь. На питання, чи не страшно їздити на передову, чоловік з втомленою усмішкою відказує: «Не бояться тільки дурні».

Ще одну подяку від 42-го батальйону – за постійну матеріальну і моральну підтримку – волонтер Вадим Нікітін передав благодійному фонду народного депутата Станіслава Березкіна «Добротвір», який забезпечує волонтерські автомобілі паливно-мастильними матеріалами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар