Розслідування факту виявлення у дитини тілесних ушкоджень контролює прокуратура

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Прокуратура області контролює хід досудового розслідування кримінального провадження зареєстрованого за ч.1 ст.125 КК України за фактом виявлення у трирічної дитини тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася 2 червня. Маленького Дениса, з домашнього полону, врятували сусіди, коли малий почав стукати у вікно і спробував вилізти через шибку. Сусіди витягли хлопчика, і вжахнулись від побачених побоїв на маленькому тілі. Тоді вони викликали міліцію та швидку допомогу.

Сусіди говорять, що сварки і крики дитини у цьому будинку чують постійно. Коли хлопчика дістали через вікно, на ньому була купа синців, закипівша на губах кров і радісна посмішка, що вирвався на волю. Через вади з розвитком мови, розповісти що з ним трапилось, хлопчик не може.

Зазначимо, що родина на обліку служби у справах дітей не перебувала, проте має статус малозабезпеченої. Окрім Дениса в сім’їє ще 8-місячне дитя. До того ж жінка вагітна знову.  На даний час, вирішується питання про відібрання малолітнього у матері без позбавлення батьківських прав терміном на 1 рік.

В свою чергу прокуратурою області буде надана правова оцінка діям чи бездіяльності відповідних соціальних служб, до поля зору яких вказана сім’я не потрапила.

Детальніше читайте у матеріалі Першої електронної газетиУ Кіровограді батьки, побивши трирічну дитину, зачинили її в хаті, а самі пішли на прогулянку (ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар