Ремонт двох олександрійських вулиць та площі обійдеться місцевому бюджету в 6,5 млн грн

Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міськради Кіровоградської області 26 травня уклало угоди з ПП «Промбудсервісальянс» на реконструкцію вулиці, проспекту та головної площі міста. Загальна вартість угод складає 6,54 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

За 1,75 млн грн. відремонтують вулицю Першотравневу – від проспекту Леніна до вулиці Шевченка. Передбачено відновлення траси зі зняттям старого покриття і заміною інженерних мереж, облаштування водовідних лотків, тротуарів, нанесення розмітки і встановлення дорожніх знаків – повідомляють “Наші гроші”.

За 4,80 млн грн. реконструюють проспект Леніна та площу Леніна – від магазину «Фуршет» до площі Кірова. Передбачено ремонт траси, в’їздів, виїздів, карманів навколо площі, тротуарів, влаштування дорожніх знаків і розміток.

Єдиним конкурентом на тендері був «Кіровоградський облавтодор».

«Промбудсервісальянс» засновано у кінці серпня 2013 року в м. Олександрія Кіровоградської області. Розмір статутного капіталу – 100 грн. Засновником значиться Світлана Кіфор. Керівником підприємства з кінця березня цього року є Голуб Дмитро Вікторович. Єдиним мешканцем Олександрії з таким ПІБ є колишній гравець футбольного клубу «УкрАгроКом», почесним президентом якого був голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, співвласник ТОВ «УкрАгроКом». Його батько, Анатолій Кузьменко – депутат Верховної ради України від «Блоку Петра Порошенка».

Перші тендери на капітальний ремонт доріг це підприємство виграло влітку минулого року. Відтоді «Промбудсервісальянс» отримав підрядів на суму 18,95 млн грн., всі від Олександрійської міськради

Поширити:

Залишити коментар:

коментар