На лікування маленьких донечок учасників АТО держслужбовці зібрали 15 тис. грн (ВІДЕО)

Сьогодні, 2 червня, працівники ДП “Кіровоградстандартметрологія” передали 15 тис. грн

на лікування для дітей кіровоградських АТОшників. Таким чином експерти якості та стандартизації привітали 1,5-місячну Яну Богдан та 5-річну Анжелу Кучер з Міжнародним днем захисту дітей.

Маленькі донечки захисників дуже потребують цих коштів. Справа у тому, що 1,5-місячна Яна Богдан, тато якої зараз знаходиться у зоні АТО, має страшний діагноз – атрозія харчових шляхів. 5-річна Анжела Кучер, тато якої загинув у зоні АТО, також потребує допомоги – дівчинка має не надто приємний діагноз – лімфоміома. Треба робити чергову операцію.

Два синенькі конверти з грошима, які підуть на лікування чарівних дівчаток, вручила голова профкому підприємства Тетяна Солом’янчук.

«Мені, звісно, хочеться, щоб ці гроші батьки витратили на іграшки та солодощі для своєї малечі, але розумію, що є більш нагальні потреби», – зі сльозами на очах прокоментувала Тетяна Павлівна передачу коштів.

Зібрані кошти – це добровільна ініціатива працівників ДП “Кіровоградстандартметрологія”, які віддали свій одноденний заробіток на потреби дітей, учасників АТО. Це вже не перша допомога від працівників держслужби, які більше року допомагають усім, хто так чи інакше постраждав куль неоголошеної війни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар