Кіровоградщина: мати, яка по-звірячому побила доньку, досі не покарана

6 квітня у селі Живанівка Компаніївського району Кіровоградської області сталася трагедія. Близько 15.40 год з села до районної лікарні привезли закривавлену 13-річну дівчинку Лілю. У неї була черепно-мозкова травма, пошкоджене око, перерізані сухожилля на руках.

Як потім з’ясували лікарі, дівчинку по-звірячому побили… пилкою. А от хто це зробив – версій було декілька: маньяк, сусідський хлопчик або мати.

Читайте більше: На Кіровоградщині по-звірячому побили 13-річну дівчинку 

Щоб остаточно розібратися у ситуації, на проект телеканалу СТБ звернулася мама Лілі – Валентина. По ходу передачі психологи та телеведучий вияснили криваві подробиці трагедії і хто їх вчинив. Як вияснилося – дівчинку побила її рідна мама, яка настільки розізлилась, побачивши свою доньку з сигаретою, що не змогла контролювати гнів і почала з усієї сили бити Лілю першим, що трапилось під руки.

Майже через 2 місяці після трагедії, телеканал СТБ поцікавився, як склалася доля дівчинки. Виявляється, стан Лілі поступово стабілізується: вона починає ворушити пальцями, їй зробили операцію на оці (зір відновлено на 60% – для повного відновлення треба зробити ще одну операцію), психічний стан стабільний. Мати, яка вчинила звірство над дитиною, весь час була поруч з Лілею і тепер заперечує свою причетність до злочину.

Детальніше дивіться у телепередачі “Один за всіх” канау СТБ (розповідь про Лілю починається на 15 хвилині 40 секунд відео)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар