Голова РДА подарував чотирьом випускникам 30 тис грн (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова Голованівської райдержадміністрації Олег Голімбієвський виділив 30 тисяч гривень з власних коштів на привітання найкращих випускників районної школи-гімназії з успішним закінченням навчання.

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, під час випускного вечора голова РДА вручив чотирьом випускникам грошові сертифікати та накопичувальні банківські картки. Зокрема, «золоті» медалісти Ярослав Коротюк та Анастасія Сторожук отримали по 10 тис грн., а власники «срібних» медалей Василь Кублик та Андрій Саратов – по 5 тис грн.

Напередодні, під час свята останнього дзвоника, Олег Голімбієвський також відзначив переможців конкурсу «Найкращий клас 2014/2015 навчального року». Від нього учні 6-А класу отримали сертифікат на безкоштовну поїздку в дендропарк міста Умань.

Не оминули увагою свято останнього дзвоника й інші друзі і меценати навчального закладу. Так голованівські школярі отримали щедру грошову винагороду від голови батьківського комітету НВК Оксани Ципко.

Підприємниця нагородила близько 20-ти успішних учнів грошовими преміями у розмірі від 50 до 500 грн. А Влада Пахолюк та Антон Ципко (переможці обласних і призери всеукраїнських олімпіад), яких педколектив визнав найкращими учнями року, отримали у подарунок по 1 тис грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар