У двох школах-інтернатах Кіровоградщини побувала фіскальна служба

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей заступник начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова завітала з привітаннями та подарунками одразу в два підшефних заклади – Олександрійську та Знам’янську школи-інтернати.

Такі гостини вже стали традицією для вихованців закладів та їх викладачів. Діти доволі часто приймають вітання від представників фіскальної служби області разом з подарунками та солодощами з нагоди різноманітних свят. От і цього разу гості привітали усіх присутніх із закінченням навчального року та побажали вчорашнім школярам досягти омріяних вершин у майбутній професії, впевненості у собі і у своїх силах, вірити в свій успіх й впевнено йти до своєї мети, бути творцями свого щасливого життя.

„В дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. Святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм свято, а і завтра і завжди. Адже наші діти –майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим” , – зазначила Тетяна Гавренкова.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар