Бойвики всю ніч обстрілювали українських військових (РНБО)

З 18:00 29 травня і до 6.00 30 травня ситуація на сході України була напруженою. Про це розповів сьогодні вранці речник  АТО Леонід Матюхін.

На Маріупольському напрямку 120 мм артилерія, міномети та гранатомети загарбників півтори години обстрілювали Широкине. Після 20:00 і до самого ранку там наступила бойова тиша.

На Луганському – з зенітних установок, кулеметів та гранатометів загарбники обстрілювали Щастя та Станицю Луганську. По Трьохізбенці вогонь вів міномет.

Бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою найманців відбулося на Донецькому напрямку в районі Красногорівки. Бій тривав дві години. Загиблих серед наших військових немає. Крім того, з  мінометів, зенітних установок та стрілецької зброї варвари гатили по Камянці, Красногорівці, Піскам, Опитному, Гранітному.

Бойове зіткнення відбулося і на Артемівському напрямку в районі Лозового. Після короткого бою злочинці змушені були панічно тікати.

Артилерія, міномети та гранатомети російсько-терористичних найманців обстрілювали Широку Балку, Кірове, Расадки, Луганське, Лозове, Світлодарське.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар