Меблеве підприємство створить в Олександрії 500 нових робочих місць

На території колишнього заводу «Агромаш» в Олександрії буде створено 500 нових робочих місць. Це допоможе вирішити проблему з безробіттям у мікрорайоні Перемога, де розташоване підприємство.

Таку перспективу озвучив міський голова на зустрічі з членами громадської організації «Розвага» вчора, 17 листопада.

«У нас вже є реальний інвестор. На «Агромаші» до кінця наступного року буде 500 нових робочих місць. Потрібні будуть столяри, швачки та інші спеціальності в меблевому виробництві. Це реальний інвестор, який працює в нашому місті, і працює нормально, ефективно», – заявив Степан Цапюк.

Як стало відомо , мова йде про компанію « Катеринославські меблеві майстерні», що має в місті виробництво з випуску ортопедичних матраців. До 2017 року підприємство має намір збільшити обсяги вдвічі. Крім матраців, планується випуск меблів. Для цієї мети муніципалітет пропонує майстерням взяти у міста в оренду непрацюючий колишній завод «Агромаш».

У грудні 2011 року рішенням сесії міськради територія і будівлі колишнього заводу «Агромаш» були прийняті в комунальну власність на прохання групи акціонерів . З тих пір підприємство не працює , а його охорону забезпечує КП «Житлогосп».

Колишній директор «Агромаш»« Борис Логвінов вважає, що місто прийняло завод у комунальну власність незаконно і продовжує відстоювати свої інтереси в судах.

За матеріалами «Правдоруба»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар