Як зустрічали останній дзвінок в одній з найкращих гімназій України (ФОТО)

Сьогодні, 29 травня, у школах України продзвенів останній дзвоник. Для кожного школяра – це особливе свято, своєрідний перехід на нову сходинку життя: хтось порозумнішав на рік, а хтось перейшов ще незвіданий рубіж.

Учні Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) зробили останній дзвоник різноплановим. Спочатку школярі вшанували пам’ять колишнього випускника гімназії Віталія Волкотруба, який загинув в АТО, потім – відсвяткували дорослішання, свій вихід у доросле життя.

Незважаючи на затяжний дощ та похмуру погоду, останній дзвоник минув на славу. Були і патріотичні пісні, і класична хореографія, і нагородження найкращих випускників, і елементи самодіяльності. Анатолій Коротков, директор облкомплексу, навіть не приховував того, що дуже пишається цьогорічними випускниками.

«Цього року у нас немає випускників, які здали ЗНО з української мови та літератури на найбільший бал – 200. Зате у нас є учні, які здали цей екзамен на 199,5 балів. Крім того, скажу ще одне: за кількістю випускників, які здали екзамен на найвищий результат – 190- 199,5 балів – ми перші у списку по Україні», – відзвітував перед батьками Анатолій Єгорович.

Після концерту з піснями і танцями, вихованці гімназії-інтернат, а разом з ними батьки та вчителі, символічно відправили молоде покоління у вільне плавання по безмежним хвилям життя – у небо полетіли десятки жовто-блакитних повітряних кульок та голуби. Все просто і зі смаком.

Нехай Вам щастить у цьому непростому дорослому житті, дорогі випускники! Шукайте себе і не забувайте своє коріння. З повагою колектив Першої електронної газети.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар