Кіровоградські школярі вшанували пам’ять героїчного випускника (ФОТО)

29 травня у всіх школах України віддзвенів останній дзвоник. Оскільки у країні війна, то всі радісні події відзначаються з солоним присмаком сліз і суму. Так сьогодні на фасаді гімназії-інтернату-школи мистецтв (Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс) відкрили інформаційну дошку Віталію Волкотрубу  – випускник закладу, учаснику АТО, який загинув смертю героя 29 серпня 2014 року під час виходу наших військ з-під Іловайська.

Вшанувати пам’ять сина, люблячого чоловіка, хорошого татка і вірного товариша прийшли найрідніші. Незважаючи на дощову погоду, героїчного випускника згадали достойно. Після відкриття інформаційної дошки та покладання квітів, її освятив протоієрей Євген. Після того, в актовому залі школи, частину святкового концерту присвятили вшануванні героїзму славного випускника.

Колишні та теперішні учні школи присвятили Віталію декілька пісень, а Анатолій Коротков запросив 8-річного Ігоря Волкотруба, сина загиблого випускника, на навчання у школу-гімназію. “Якщо ти сам не прийдеш до нас на навчання, то я сяду в машину і заберу тебе разом з мамою до нас”, – напівжартома сказав Коротков Ігорю на сцені.

І тільки після того, як школярі вшанували героя-земляка, почалося святкування останнього дзвоника.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар