Кіровоградських випускників запрошують на навчання до Національної академії прокуратури

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Національна академія прокуратури України оголошує прийом до Інституту підготовки кадрів на підготовку фахівців з вищою освітою за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» спеціальністю «Правознавство» (код спеціальності 8.03040101) в межах ліцензованого обсягу на денну форму навчання 300 місць; на заочну форму навчання – 100 місць.

До Академії приймаються громадяни України, які мають вищу освіту за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» (на денну форму навчання) та «бакалавр» (на заочну форму навчання) і виявили бажання здобути вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр». Прийом до Академії здійснюється за конкурсом.

На денну форму навчання до Академії для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра приймаються особи, які закінчили вищі навчальні заклади III та IV рівнів акредитації і отримали вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».

На заочну форму навчання до Академії для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра приймаються особи, які закінчили вищі навчальні заклади III та IV рівнів акредитації і отримали вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр».

Підготовка фахівців в Академії здійснюється за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб.

Більш детальна інформація – на сайті Академії.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар