Кіровоградським прикордонникам присвоїли статус учасників бойових дій (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 28 травня, в Кіровоградській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня прикордонника, де кіровоградським військовим вручили посвідчення учасників бойових дій.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, святкування розпочалися з Державного Гімну. Після чого, прикордонників з професійним святом привітав заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко. Вручив він і відзнаки обласної ради «За відвагу».

Далі перейшли до вручення посвідчень учасників бойових дій. Такі документи отримали 130 кіровоградських прикордонників. Посвідчення вручили і родичам загиблих бійців.

Насамкінець офіційної частини, присутні хвилиною мовчання згадали тих, хто не повернувся додому живим. За словами заступника командира Донецького прикордонного загону Сергія Левицького, на полі бою полягло четверо кіровоградських прикордонників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар