На Кіровоградщині пройде марафон пам’яті загиблих воїнів

Мультимарафон “Диким Степом” – громадська спортивна ініціатива, присвячена пам’яті загиблих спецпризначенців Євгенія Подолянчука та Сергія Гришина. 30 травня 2015 року протягом одного світлового дня група бігунів подолає бігом усю Кіровоградську область з півночи на південь.


Завдяння, яке ставлять перед собою організатори,  громадська ініціативна група
Центр громадських ініціатив “Сова” – черговий раз привернути увагу громадськості міста та області, особливо молоді, до проблем здорового способу життя, залучити молодь Кіровоградщини до активної участі у проекті, сприяти позитивному іміджу Кіровограда, розвивати культуру і традиції, повідомляє керівник та ініціатор проекту Сергій Ткаченко.

Забіг має присвяту – світлій пам’яті спецпризначенців Євгенія Подолянчука та Сергія Гришина, які віддали своє життя за Україну.

30 травня 2015 року протягом одного світлового дня група бігунів подолає бігом  маршрут дистанції: від крайньої північної точки Кіровоградщини (на межі із Черкащиною) до крайньої південної точки (на межі із Миколаївщиною) по лінії міста. Формат забігу – естафета напівмарафонів.

Долучитися до проекту може будь-який повнолітній житель Кіровоградщини, попередньо подавши заявку на участь у відбірковому етапі.  17 травня 2015 року відбувся відбірковий 15 км забіг, за результатами якого було відібрано 7 бігунів, які продемонстрували найкращі результати.

Тож у забігу 30 травня 2015 року візьмуть 7 бігунів-аматорів та професіоналів. Кожен долатиме відстань 21,1 км, що дорівнює олімпійській напівмарафонській дистанції, на
фініші свого відрізку передаючи естафету наступному учаснику.

Разом спортсмени подолають близько 150 км за 15 годин світлового дня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар