Діти воїнів АТО та переселенців відпочиватимуть у таборах безкоштовно

15 червня розпочнеться сезон у літніх таборах відпочинку на території області. Цього року діти, батьки яких загинули або перебувають в АТО, діти-переселенці, діти – сироти, діти прийомних сімей, діти з багатодітних, малозабезпечених родин та діти інших пільгових категорій матимуть можливість безкоштовного оздоровлення в цих таборах.

Про це повідомила начальник відділу сім”ї та молоді Людмила Дорохіна під час прес-конференції у Кіровоградській міській раді.

Цього року в обласному центрі працюватимуть сорок пришкільних таборів, а їх відвідування . відбуватиметься виключно на добровільних засадах, наголосила Людмила Дорохіна.

За її словами, діти пільгових категорій матимуть можливість безкоштовного оздоровлення в таборах “Жовтень” (Олександрійський район Кіровоградської області), “Бригантина” (Новоархангельський район Кіровоградської області), “Рассвет” (Одеська область), “Молода гвардія” (Одеська область).

Талановиті, обдаровані діти, відмінники навчання, діти, що перебувають на диспансерному обліку зможуть оздоровитися в наметовому таборі в селі Бірки Олександрівського району, Кіровоградської області. Перші два загони вже сформовані, відзначила Людмила Дорохіна.

За додатковою інформацією щодо оздоровлення та літнього працевлаштування школярів необхідно звертатися в кабінет 316 Кіровоградської міської ради та за телефоном 24-44-27, повідомляє офіційний сайт міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар