На Кіровоградщині пройшли Малі олімпійські ігри (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора Центр дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність» організував та провів справжнє спортивне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей, – ІІ Малі олімпійські ігри.
Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, у змаганнях, які проходили на стадіоні селища Нового, взяло участь 17 команд з різних гуртків «Центру-Юність».

Діти змагалися в 4 видах спорту: дартс, перенесення м’ячика на тенісній ракетці, влучність кидання м’яча, перетягування канату. Зі сцени учасників підбадьорювали дівчата зі зразкового художнього колективу вокального гурту «Евріка».

У результаті кількагодинних змагань під пекучим сонцем, у лідери вийшли 4 команди:

І місце зайняла команда «Активи» гуртка «Країна рукоділля»,
ІІ місце – «Вовченята» зі спортивного гуртка (бейсболу)
ІІІ місце – «Екстрим» гуртка спортивний туризм.

Окрему грамоту за перемогу в перетягування канату отримала команда «Усмішка» музичної студії «Еврика».

Всі учасники були нагороджені грамотами за участь, а також солодкими подарунками від постійного мецената ЦДЮТ «Центр-Юність» благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір».

У той же час на стадіоні проходили змагання зі стронгмену. Хлопці змагалися в таких видах: кидок гирі, віджимання на брусах, підтягування на поперечині прогулянка фермера та утримання ваги 10 кг на витягнутих руках. І місце розділили Гліжинський Олександр та Данілов Дмитро, ІІ місце отримав Потанін Дмитро, ІІІ місце – Лукомський Сергій. Переможці отримали грамоти, медалі та грошову винагороду від спонсорів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар