Кіровоградський співак відправив суперника в нокаут (ВІДЕО)

Кіровоградець Владислав Кашпуренко, учасник співочого конкурсу “Голос країни”, потрапив у вокальний нокаут із закарпатцем Віленом Арустамовим. Лише один вийшов із двобою переможцем – Владислав Кашпуренко.

Для того, щоб пройти у півфінал Владислав заспівав пісню Alessandro Safina “Luna Tu” в той час, як його конкурент обрав собі пісню Андріано Челентано “Ma perch”. У рівному двобої італійських класиків переміг кіровоградець.

Обговореня виступів Потап почав з Вілена і заявив, що за іншими співацькими образами йому мало видно самого Вілена. “Вілене, не ображайся, мені здається, що в тебе є стежечки, по яких йти, а цьому 18-річному малюку, цій крихітці, я би дав дорогу далі”, – сказав Потап.

Святослав Вакарчук одразу констатував, що ніколи не приховував, що Влад завжди був його улюбленцем в команді Пономарьова, свого часу він на ньому повернувся і дуже хотів, щоби той був у його команді, але сьогодні йому Вілен сподобався більше.

“Складна для мене пара, тому що два абсолютно різних музиканта, – зізнався тренер обох учасників вокального нокауту Олександр Пономарьов. – Я думав навіть, що буде так, що хтось навіть дрогне”.

Коли ж настав час зробити остаточний вибір, Олександр сказав, що, мабуть, більше він зможе зробити і допомогти Владу.

Після цього виступу Кашпуренко потрапив у півфінал, де виконав усім відому “The winner takes is all” на новий лад.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар