В Ульяновці воїни АТО влаштували концерт для односельців (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями в Ульяновському районному будинку культури відбувся благодійний концерт «Герої не вмирають» на підтримку сімей полеглих воїнів-земляків, які не повернулися живими з Донбасу.

Організаторами заходу стали самі учасники антитерористичної операції та демобілізовані бійці, які нині займаються волонтерством і підтримують своїх бойових побратимів на сході (Володимир Кияшко, Олександр Чалапчій та інші воїни).

На їхню ініціативу відгукнулися творчі колективи загальноосвітніх навчальних закладів міста Ульяновка, школи мистецтв, районного і сільських будинків культури, учасники АТО, представники райвійськкомату і районна влада.

За рахунок проданих квитків, а також, з благодійних пожертв під час концерту вдалось зібрати більше 13 тисяч гривень. Ці кошти волонтери розділили між родичами загиблих учасників АТО.

Також цього вечора голова РДА В’ячеслав Зосим та голова райради Ігор Кримський передали матері полеглого воїна Миколи Алєксєєва нагрудний знак «За мужність і відвагу» (відзнаку Кіровоградської області).

Нагадаємо, протягом 2014-2015 років до військових сил України Ульяновським райвійськкоматом мобілізовано 141 осіб, із них – 55 у 2015 році. За цей же період загинуло 7 бійців з Ульяновського району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар