Кримінальне сімейство затримали на місці злочину

Сьогодні близько першої години ночі наряд групи затримання батальйону міліції Державної служби охорони виїхав на спрацювання охоронної сигналізації до магазину торгівельної мережі Кіровограду.

По прибуттю на місце події працівники міліції охорони помітили, що біля магазину стоїть невідомий чоловік. Побачивши машину наряду ДСО, він сховався у кущах. Правоохоронці затримали підозрілого чоловіка, заблокували вхід до мінімаркету та викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції, повідомляє прес-служба Управління Державної служби охорони  при УМВС України в Кіровоградській області.

Після прибуття підмоги держохоронці провели обстеження приміщення магазину та виявили в туалеті хлопця, який ховав гроші за трубами. Опитавши підозрюваних, міліціонери встановили, що затриманий попередньо чоловік разом з пасинком, виявленим у магазині молодиком, вирішили розжитися грошима. Обравши магазин, який знаходиться на околиці міста, вони шляхом «віджиму» пластикового вікна потрапили до торговельної зали, де і поцупили гроші із каси. При здійсненні поверхового огляду в кишені підлітка було виявлено вкрадені у магазині гроші – близько двох з половиною тисяч гривень.

Затриманими виявилися мешканці одного з селищ Кіровоградської області – 17-річний підліток та 35-річний чоловік, який має чималий кримінальний «послужний список».

Інформацію про вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар