Учора на водоймах Кіровоградщини врятовано двох людей

Практично кожного дня з початку травня надходить інформація про надзвичайні події на водоймах області. Учора рятувальники області за викликом приїздили двічи. На щастя, в обох випадках людей було врятовано.

24 травня о 2:13 до служби порятунку повідомили, що у м. Кіровограді в каналі річки Інгул зі сторони скверу Воїнам-афганцям помічено чоловіка. Рятувальники чергового відділення державної пожежно-рятувальної частини №5, яке негайно прибуло на місце події, за допомогою мотузки та підручних засобів постраждалого дістали з водойми, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.

За півгодини подібна подія трапилась у м. Світловодську. О 2.49 на пункт зв’язку частини ДПРЧ-17 надійшло повідомлення про надзвичайну подію. Випадковий свідок зателефонував з мобільного і розповів, що  в районі вулиці Приморської в річці Дніпро Кременчуцького водосховища перебуває літня жінка і кличе на допомогу.

На місце події негайно виїхали чергове відділення на аварійно-рятувальному автомобілі та водолазно-рятувальне відділення ДПРЧ-17. Проте ще до приїзду рятувальників небайдужі громадяни допомогли 64-річній місцевій жительці вибратись з водойми на берег і передали лікарям швидкої, які теж прибули за сигналом тривоги. Після попереднього медичного огляду встановлено, що постраждала знаходиться в задовільному стані та від госпіталізації відмовилася.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар