На Кіровоградщині померле немовля тиждень пролежало у квартирі з сусідами-алкоголіками (ВІДЕО)

Тиждень пролежало померле немовля в одній із квартир в Олександрії, що на Кіровоградщині.

Виявили тіло 8-місячного хлопчика випадково сусіди, які побачили, що в помешканні відчинені двер – повідомляє ТСН. Встановити причину загибелі маляти судмедексперт не зміг, адже від моменту смерті минуло багато часу.

Мати з немовлям оселилася в одному з будинків в Олександрії два місяці тому, вона винаймала тут кімнату. Сусіди кажуть, жінка добре доглядала дитину і приголомшені тим, що відбулося. Нині ця квартира на першому поверсі, кімнату в якій винаймала жінка з дитиною, опломбована. Тут люди і знайшли тіло 8-місячного Кирилка.

“Ми саме із коляскою виїжджали, а тут двері відкриті. А чоловік каже: “Закрийте двері. Нам треба тут коляску вивезти”, коли бачить – якісь взагалі “ліві люди”. Вийшов і каже: тут дитина мертва”, – розповідає сусідка Оксана Онищенко. Сусіди розповідають, що плачу хлопчика вони не чули вже близько тижня. А перед тим зникла його мати – 25-річна Діана. Дитину залишила на власників квартири, які зловживали алкоголем і наркотиками. А ті навіть не помітили, що Кирилко помер і продовжували пиячити.

Коли трупний запах став нестерпним, власники відчинили вікно і втекли. “Він лежав у тому ліжку. Прикритий, голова тільки виглядала. Дуже хороший Кірюша цей, маленький. Мені так стало моторошно”, – розповідає сусід Валерій Онищенко.

Сусіди викликали міліцію. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, а тіло маляти відправили на експертизу. Медики твердять: за життя хлопчик був цілком здоровим, а отже причиною смерті не могла стати якась вада розвитку.

“Наразі слідчими призначена гістологічна експертиза, яка дасть можливість відповісти на питання – від чого помер малолітній. Прокуратурою області одночасно надається оцінка повноти вжитих заходів з боку соціальних служб, які не бачили впродовж семи місяців даної родини”, – каже Алла Мороз, керівник управління прокуратури Кіровоградської області.

Матір померлого хлопчика розшукують. Біологічний батько малюка – у в‘язниці. Нагадаємо, на Миколаївщині мати втопила 5-місячне немовля у відрі з водою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар