За знищену ворожу техніку у бойових діях військовим АТО вже виплачено 14 млн 182 тис. грн

Міністерство оборони України продовжує виплати військовослужбовцям — учасникам АТО винагород за успішно виконані завдання та участь у бойових діях.

— Станом на 21 травня прийнято рішення про виплати за безпосередню участь у бойових діях у розмірі 13 мільйонів 30 тисяч гривень. Із них уже виплачено 12 мільйонів 173 тисячі гривень. Решта коштів буде виплачена найближчим часом. За успішне виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції документально оформлено винагороду для 342 військовослужбовців у розмірі понад 2 мільйони гривень. Із них виплачено 1 мільйон 705 тисяч гривень, — про це сьогодні, 22 травня, повідомила начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України підполковник Оксана Гаврилюк на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Загалом за знищену техніку, успішно виконані завдання та участь у бойових діях військовослужбовцям АТО документально оформлені виплати винагород на суму 15 мільйонів 338 тисяч гривень. Із цієї суми виплачено 14 мільйонів 182 тисячі гривень. Виплату решти винагород планується здійснити до кінця місяця.

ЛОГО МОУ-1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар