“Калиновий спів” перенесено на тиждень у зв’язку з жалобою

ХХІV Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів», що мав проходити 23 травня 2015 року в приміщенні Кіровоградської обласної філармонії, перенесено на тижденьу зв’язку з оголошеним Днем жалоби та траурною церемонією поховання загиблого воїна Вадима Височина.

Наступного тижня у конкурсній програмі ХХІV фестивалю своє мистецтво представлять солісти, дуети, тріо, квартети, вокальні ансамблі Кіровоградщини, гості з Дніпропетровської, Вінницької, Миколаївської, Полтавської, Одеської областей.

У рамках проведення фестивалю в фойє філармонії відбудеться виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Калиновий розмай», на якій цього року свої кращі вироби демонструватимуть майстри Маловисківського району. Також у фойє буде розміщена фотовиставка «Калиновий дивосвіт».

У звязку із оголошенням у Кіровограді 23 травня Днем жалоби, “Калиновий спів” відбудеться наступного тижня.

 Програма заходів:

 –  9.00 год., презентація творчих делегацій – учасників фестивалю;

– 10.00 год., традиційне уквітчання калини, посадженої на честь фестивалю;

– 10.30 год., відкриття  виставки «Калиновий розмай» майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва Маловисківського району. Виставка короваїв;

–  11.00 год., урочисте відкриття фестивалю (конкурсна програма, благодійні акції, виступи учасників фестивалю на відкритому сценічному майданчику парку культури та відпочинку «Ковалівський»)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар