Китайські інспектори перевірили кіровоградське підприємство

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цього тижня у Кіровограді побували фахівці Генеральної адміністрації нагляду за якістю, інспекції і карантину Китайської Народної Республіки (AQSIQ). Вони інспектували підприємства, на яких здійснюється виробництво білкових кормів на основі соняшникового шроту. Результатом перевірки став дозвіл на експорт продукції до КНР.

Китайські інспектори ознайомилися з роботою служби ветеринарної медицини області та відвідали підприємство, на якому здійснюється виробництво шроту соняшникового – ПрАТ ”Креатив”. Тут гості перевірили всі документи щодо якості продукції та контролю вхідної сировини і готового шроту, надали для огляду лабораторне обладнання і власне виробничі потужності.

Результатом аудиту стало отримання дозволу на постачання шроту соняшникового до Китайської Народної Республіки, яка є важливим торговельним партнером України.

Довідка. Шрот соняшниковий є білковим кормом для тварин, і здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду за його виробництвом і обігом є одним з основних завдань служби ветеринарної медицини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар