Промислова група «Креатив» визнана однією з найбільш енергоефективних компаній України

Промислова група «Креатив», один із провідних переробників сільськогосподарської продукції в Україні, визнана однією з найбільш енергоефективних компаній країни у рамках проекту «Аграрна еліта України» рейтингового аграрного журналу The Ukrainian Farmer.

Проект визначив загалом сто найкращих аграрних підприємств України 2014 року у 20 номінаціях, церемонія нагородження відбулася 15 травня у приміщенні Національної філармонії України в Києві. Промислова група «Креатив» отримала нагороду у номінації «Енергоефективність», і в проекті «Аграрна еліта України» – це вже п’ята нагорода компанії, яка щорічно доводить свою потужність і конкурентність на агропромисловому ринку країни завдяки виваженій стратегії розвитку і впровадженню інноваційних технологій у виробництві.

На офіційній церемонії нагородження компанію представив радник фінансового директора промислової групи «Креатив» Дмитро Сагаловський, який отримав нагороду з рук Олени Волошиної, керівника діяльності Міжнародної Фінансової Корпорації в Україні, представника одного з найбільших інвесторів вітчизняного агросектору.

«Сьогодні наші виробничі потужності максимально завантажені, ми ведемо стабільну діяльність і виконуємо всі партнерські домовленості. Визнання компанії однією з найкращих в енергоефективності на аграрному ринку – ще одне свідчення того, що ми орієнтовані на ефективну роботу та результат, а також соціально відповідальні, – зазначив Максим Березкін, Голова Наглядової ради промислової групи «Креатив». – Нещодавно в компанії відбулася кадрова реструктуризація, і ми впевнені, що наш девіз «майбутнє сьогодні» втілюватиметься надалі у життя на якісно новому рівні».

«Компанія продовжує впроваджувати у життя виважену стратегію розвитку. В наших подальших планах – підтримка повної завантаженості переробних потужностей, розвиток ринків збуту, а

також впровадження енергоефективних технологій для підвищення продуктивності виробництва», – додав Олександр Бойко, в.о. Голови правління промислової групи «Креатив».

Промислова група «Креатив» – провідна українська інтегрована агропромислова компанія, один з найбільших переробників сільськогосподарської продукції в Україні. Основні напрями: виробництво соняшникової та соєвої олії і шроту, жирів та маргаринів, біопаливних пелет, сільське господарство: рослинництво і тваринництво. На українському ринку компанія є одним з лідерів у виробництві жирів та маргаринів (із часткою ринку 25%), входить до ТОП-3 українських переробників насіння соняшнику за встановленими потужностями, а також є однією з провідних компаній з переробки сої (із часткою ринку близько 24% за встановленими потужностями). Виробничі потужності промислової групи Креатив: 9 заводів, які знаходяться здебільшого у Кіровоградській області; 8 елеваторних комплексів у Кіровоградській, Миколаївській, Київській та Дніпропетровській областях; рослинницькі господарства та тваринницький комплекс.

Проект «Аграрна Еліта України» виходить щороку та є спецвипуском всеукраїнського аграрного журналу The Ukrainian Farmer, що входить до видавничого дому ТОВ «АГП Медіа». Цьогорічний, 5-й ювілейний проект «Аграрна Еліта України» готували спільно редакції п’яти аграрних видань: The Ukrainian Farmer, «АгроМаркет», «Наше Птахівництво», «Плантатор», «Садівництво по-українськи», а також залучена для цього експертна рада, до якої увійшли представники галузевих асоціацій, постачальників МТР, провідних банків та компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар