Жителі селища Нового будуть забезпечені транспортним сполученням з центром Кіровограда

Сьогодні міська комісія з організації пасажирських перевезень провела конкурс на обслуговування маршрутів громадського транспорту нашого міста. Відтепер на найближчі 5 років жителі селища Нового будуть забезпечені гарантованим транспортним сполученням з центром Кіровограда.

На конкурс виносилось 11 маршрутів, та документи подав лише один перевізник на один маршрут, повідомив заступник голови міської ради Сергій Васильченко. ПП “Сервіском” подав заявку на участь у конкурсі на перевезення пасажирів у режимі звичайного руху за маршрутом 274 (пл.Богдана Хмельницького – селище Нове).

Комісія погодилася, що перевізник надав усі необхідні документи і має в наявності відповідні транспортні засоби. Комісія одноголосно визнала перевізника переможцем конкурсу на 5 років. Тариф після подання відповідних розрахунків затвердить виконком міської ради.

Андрій Садовський, представник ПП “Сервіском”, повідомив, що пасажирів обслуговуватимуть 2 автобуси “Неоплан”. Автобуси розраховані на перевезення 36 сидячих та 59 стоячих пасажирів, 2005 року випуску, знаходяться у відмінному стані. Ці транспортні засоби обладнані кондиціонерами та підігрівом поручнів у зимовий час, пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

“Незалежно від того, які рішення прийматимуть виконком міської ради чи кабінет міністрів, у наших автобусах гарантовано безкоштовно їздитимуть пенсіонери і усі пільгові категорії населення. Вартість проїзду складатиме 2 грн. Це соціальна ініціатива нашого підприємства, яка реалізовується за  сприяння народного депутата України Станіслава Березкіна”, – повідомив представник підприємства-переможця конкурсу журналістам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар