Бібліотека закликає кіровоградців підтримати воїна

З 18 травня до 5 червня 2015 року Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка спільно з  громадською ініціативою «Армія SOS» оголошують про початок акції “Підтримай воїна!”.

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Неоголошена війна триває вже більше року і наші захисники, як ніколи, потребують від нас уваги, розуміння та підтримки.

В рамках акції в бібліотеці організовано пункт збору необхідних, на сьогодні, речей для кіровоградців, що знаходяться в зоні АТО.

Ми збираємо:

-миючі засоби (пральний порошок, господарське мило);

-засоби особистої гігієни (мило, зубна паста, туалетний папір, леза для гоління, паперові та вологі серветки);

-продукти харчування (крупи, макарони, солодощі тощо);

-зігріваючі напої (чай в пакетиках, кава в стіках).

Будьте небайдужими до долі нашої Батьківщини! І нехай наш невеликий внесок на допомогу героям буде частиною великого добра, що стане запорукою щасливого майбутнього нашої України.

Збір допомоги відбувається в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка (вул. Декабристів 6/15). Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

 За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами: (097) 667-65-55, (066) 226-65-03 Олександра, (095) 471-27-67, (096) 472-09-66 Тетяна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар