У Новоукраїнці встановлять третю меморіальну дошку Герою Соціалістичної Праці (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З нагоди відзначення 100-річного ювілею знатного хлібороба, політичного діяча, Двічі Героя Соціалістичної Праці Олександра Васильовича Гіталова у Новоукраїнці на будівлях збудованих за сприяння видатного земляка, відкрито вже 2 меморіальні дошки.

Їх було встановлено на Центральному Палаці культури Ювілейний та на терапевтичному відділенні Новоукраїнської районної лікарні, третю меморіальну Дошку буде відкрито та приміщенні залізничного вокзалу 21 травня, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Загалом, завдяки сприянню О.В.Гіталова лише у Новоукраїнці свого часу також з’явилися комбікормовий та круп’яний заводи, ремонтна майстерня райсільгосптехніки, міжрайонна друкарня, три дитячих садки, дві школи, профтехучилище, було зведено чотири капітальні мости.

Участь в

урочистостях з нагоди відкриття меморіальних дошок взяли участь голова Новоукраїнської районної державної адміністрації Валерій Савенко, заступник голови районної ради Наталія Степаненко, члени ветеранської організації, учні шкіл міста, учасники художньої самодіяльності та працівники ряду колективів закладів району та міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар