«Калиновий спів» знову почують у Кіровограді

З 23 по 24 травня 2015 року в приміщенні Кіровоградської обласної філармонії відбудеться ХХІV Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів».

Фестиваль започатковано у 1992 році управлінням культури і туризму облдержадміністрації та обласним Центром народної творчості. За роки існування «Калиновий спів» здобув загальнодержавне визнання, отримавши статус Всеукраїнського.

У конкурсній програмі ХХІV фестивалю своє мистецтво представлять солісти, дуети, тріо, квартети, вокальні ансамблі Кіровоградщини, гості з Дніпропетровської, Вінницької, Миколаївської, Полтавської, Одеської областей.

У рамках проведення фестивалю в фойє філармонії відбудеться виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Калиновий розмай», на якій цього року свої кращі вироби демонструватимуть майстри Маловисківського району. Також у фойє буде розміщена фотовиставка «Калиновий дивосвіт».

За традицією під час фестивалю за участі аматорських колективів області та гостей проводяться благодійні концерти в обласному госпіталі для інвалідів війни та праці, інтернаті для людей похилого віку, виступи учасників фестивалю на відкритому сценічному майданчику парку культури та відпочинку «Ковалівський».

У програмі фестивалю:

 

23 травня

 

9.00

Презентація творчих делегацій – учасників фестивалю

10.00

Традиційне уквітчання калини, посадженої на честь фестивалю

10.30

Відкриття виставки «Калиновий розмай»

майстрів декоративно-ужиткового

та образотворчого мистецтва Маловисківського району

Виставка короваїв

 

 

 

11.00

Урочисте відкриття фестивалю

Конкурсна програма

Благодійні акції, виступи учасників фестивалю на відкритому сценічному майданчику парку культури та відпочинку «Ковалівський»

 

24 травня

 

11.00

Нагородження та заключний концерт переможців фестивалю

Поширити:

Залишити коментар:

коментар