За два місяці допомогу на санаторно-курортне лікування отримали понад 40 учасників АТО

У рамках районної програми соціального захисту окремих категорій громадян “Турбота” протягом квітня-травня учасникам АТО та членам їх сімей надали матеріальну допомогу на загальну суму понад 155 тисяч гривень.

– На засіданнях комісій з питань надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян, які відбулися у квітні і травні, 41 учаснику АТО для проходження санаторно-курортного лікування виділено кошти у сумі 102,500 грн. Із заявами про надання матеріальної допомоги до нас звернулися дві сім’ї загиблих учасників АТО, тож їм виділено кошти у загальній сумі двадцять тисяч гривень. На лікування п’ятьох  поранених бійців, допомогу було надано членам їх сімей на суму 22,500 гривень. П’ять членів сімей учасників АТО отримали допомогу на загальну суму 10,100 гривень, – повідомила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Гупаленко.

В управлінні соціального захисту зазначають, що всі заяви, які надійшли від учасників АТО та членів їх сімей було розглянуто.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар