У Кіровограді відбудеться чемпіонат України з легкої атлетики

Сьогодні  відбулася прес-конференція Геннадія Заболотного – президента Федерації легкої атлетики Кіровоградської області, присвячена проведенню Командного чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів, що відбудеться 24-25 травня 2015 року у м. Кіровограді на стадіоні ФК «Зірка».

На прес-конференції також був присутній Володимир Алімський, майстер спорту з легкої атлетики.

“Кіровоградщина є справжньою легкоатлетичною столицею України, у цьому році планується проведення 14 чемпіонатів у нашому місті. Два з них вже відбулися. Наші спортсмени показують на цих змаганнях феноменальні результати.

24 травня, у світовий легкоатлетичний день, планується візит президента Національного легкоатлетичного комітету Сергія Бубки. Захід стартує відкриттям у Дендропарку о 11:00. Сергій Бубка покаже дітям майстер-клас, планується вільне спілкування з легендою світового спорту, автограф-сесія. Після прес-брифінгу і спілкуванням зі спортивною спільнотою і керівництвом області о 15:00 він відкриє змагання на стадіоні “Зірка” і презентує свою книжку”

Геннаді Заболотний представив Володимира Алімського, який на його думку прославить Кіровоградщину. Спортсмен переміг у чемпіонаті України, що проходив на початку року у Сумах.

“Кіровоградщина готова представити на чемпіонаті близько 40 юних спортсменів. Ми б дуже хотіли, щоб кіровоградці долучилися до справжнього спортивного свята, свята єднання. Вхід буде вільним, запрошуємо усіх”, –  зазначив президент федерації легкої атлетики Кіровоградської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар