У шкільних таборах юні кіровоградці вчитимуть іноземні мови та кататимуться на картах

З 2 червня розпочнуть свою роботу літні табори у кіровоградських школах. Цього року передбачені Будуть мовні, патріотичні загони, діти займатимуться автомоделюванням та картингом.
Цього року у місті працюватимуть 40 таборів, цього року ніхто нікого не змушує віддавати до них дітей та не ставить жодних планів по відвідуванню таборів для їх організаторів, повідомила під час прес-конференції начальник управління освіти Кіровоградської міськради Лариса Костенко.
“Навпаки, 21 травня будуть проведені презентації таборів для дітей і батьків, кожен зможе обрати табір, якій йому до вподоби. Адже цього року діти можуть відвідувати будь-який табір, не тільки своєї школи. Крім того, спортивна школа “Мрія” закінчує ремонт, діти зможуть відвідувати басейн. Вартість харчування у таборах також вже визначена:  6 грн на день за одноразове харчування (старші діти), дворазове харчування (для молодших дітей) коштуватиме батькам 11 грн на день. Пільги по безкощтовному харчуванню надаються сиротам, дітям воїнів АТО, учасників бойових дій, поранених та загиблих воїнів”, – повідомила Лариса Костенко.
Також обласний заклад туризму організує два загони школи виживання. Зайняття проходитимуть наа базі Обласної станціі туристів. В кінці роботи загонів діти зможуть взяти участь у обласній грі “Джура”.
Мовні ж табори працюватимуть не у кожній школі, а при 6 школах з поглибленим вивченням іноземної мови, у кожній – для різної вікової категорії школярів.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар