Проїзд у кіровоградських тролейбусах ще подорожчає (ДОКУМЕНТ)

Проїзд у кіровоградських тролейбусах може подорожчати до 2 грн. Причина тому – бажання компанії ЄТК, якій свого часу було передано комунальне майно кіровоградського тролейбусного парку. Тепер влада міста готує компанії черговий подарунок – зміни до договорів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті. 

Проект такого рішення найближчим часом розглядатиме виконком кіровоградської міської ради. Підстава для перегляду тарифу – лист ТОВ «Єлисаветградська транспортна кампанія» для “стабілізації пасажирських перевезень”. Нагадаємо, що компанія ЄТК також отримувала левину долю субвенцій, що виділялися для компенсації перевезень пільгових категорій пасажирів.

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

від «____» ____________ 2015 року                                                  № ______

Про встановлення тарифу за одну

поїздку пасажира у міському

електричному транспорті м. Кіровограда

Керуючись ст. 140-146 Конституції України, підпунктом 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Закон України «Про міський електричний транспорт», наказ Міністерства інфраструктури України від 25.11.2013 р. № 940 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (трамвай, тролейбус)», лист ТОВ «Єлисаветградська транспортна кампанія» від 08.04.2015 р. № 99 та протокол публічного обговорення питання щодо підвищення вартості разового проїзду у міському електротранспорті від 23 квітня 2015 року, зростання собівартості перевезень, з метою стабілізації пасажирських перевезень виконавчий комітет Кіровоградської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Встановити вартість разового проїзду одного пасажира у міському електричному транспорті м. Кіровограда для ТОВ «Єлисаветградська транспортна кампанія» у розмірі 2,00 грн з дня його опублікування в офіційному віснику Кіровоградської міської ради «Вечірня газета».

2. Доручити управлінню розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради внести зміни до договорів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті м. Кіровограда в частині встановлення тарифу на перевезення відповідно до пункту 1 даного рішення.

3. Відділу по роботі із засобами масової інформації забезпечити інформування територіальної громади міста про встановлення вартості разового проїзду одного пасажира згідно з пунктом 1 даного рішення.

4. Перевізнику ТОВ «Єлисаветградська транспортна кампанія» інформувати пасажирів про встановлення вартості разового проїзду одного пасажира згідно з пунктом 1 даного рішення в транспортних засобах, які здійснюють перевезення пасажирів на міських тролейбусних маршрутах.

5. Визнати таким, що втратив чинність, пункт 1 рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 29 квітня 2014 року № 231 «Про встановлення тарифу за одну поїздку пасажира у міському електричному транспорті м. Кіровограда».

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильченка С.С.

Секретар міської ради                                                                  І.Марковський

Кічкіна 24 58 98

Поширити:

Залишити коментар:

коментар