У Кіровограді правоохоронці затримали грабіжника, що зривав прикраси з жінок

Ним виявився 31-річний раніше судимий житель Київської області. Зловмисник заволодів ювелірними прикрасами трьох мешканок міста Кіровограда. За вчинене чоловікові загрожує до шести років ув’язнення.

Однією з жертв пограбування стала 51-річна місцева мешканка. Ввечері кіровоградка поверталася з роботи додому. Як тільки зайшла до під’їзду, за нею забіг чоловік. Грабіжник штовхнув жінку на підлогу, після чого, зірвав з шиї золотий ланцюжок і втік, повідомляє Кіровоградське МВ УМВС України в Кіровоградській області.

Потерпіла відразу ж зателефонувала до міськвідділу міліції та розповіла про те, що сталося.

– Отримавши прикмети грабіжника, правоохоронці у ході розшукових заходів встановили його місцезнаходження, – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Загалом зловмисник підозрюється у вчиненні трьох пограбувань на території обласного центру. Прикраси чоловік встиг продати, а гроші витратив на особисті потреби.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Підозрюваний вже має судимості за крадіжки та зберігання наркотиків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар