Впевнена перемога “Зірки” (ФОТО)

Учора в рамках 27-го туру Першої ліги кіровоградська «Зірка» приймала футбольний клуб «Суми». Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь господарів. Єдиний м’яч у цій зустрічі забив Ігор Загальський.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, забити гол кіровоградці могли вже на п’ятій хвилині. Але Григорій Баранець не зміг переграти голкіпера, виходячи з тим на побачення.  Міг вивести свою команду вперед і Олексій Чичиков. Та після його удару головою, м’яч пролетів поруч зі стійкою. «Пробити» воротаря суперників, господарі змогли лише на 35-й хвилині. Ігор Загальський отримавши пас від партнера, пробив точнісінько у правий від голкіпера кут. 1:0.

У другому таймі кіровоградці продовжували домінувати на полі. Хороші моменти для взяття воріт були у Андрія Бацули, Олександра Акименка та Артема Щедрого. Проте найреальніший момент, щоби подвоїти рахунок, кіровоградці створили наприкінці матчу. Впіймавши гостей на контратаці, на ворота «Сум» виходило чотири гравця «Зірки»  проти одного захисника «Сум».

Кінцевий удар завдавав Ігор Загальський, але в останній момент команду виручив  гравець, котрий встиг прибігти до власного штрафного майданчика. Отож, підсумок протистояння – 1:0. Мінімальна, але впевнена перемога кіровоградської «Зірки».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар