У Кіровограді набирають команду з американського футболу

Американський футбол – це дуже видовищна та динамічна гра, що захоплює одразу після того, як зрозумієш, у чому її суть. 
Середня аудиторія чемпіонату НФЛ Супербол – 100 млн. чоловік,це найрейтинговіше шоу в Північній Америці і друге в світі після фіналу Ліги чемпіонів.


Зараз цей вид спорту набирає популярності і в Україні. Існує національна федерація з американського футболу, розвивається національна збірна. Змагання між командами проходять на двох рівнях – вищій та першій лігах. Незважаючи на те, що цей спорт поки є аматорським в Україні, він планомірно розвивається з кінця 80-х років, налічується більше 20 команд з різних міст.

В Кіровограді зараз формується нова команда з цього виду спорту. П`ятеро кіровоградців цьогоріч виступають за команду вищої ліги «Дніпропетровські Ракети», троє з них також перебувають в обоймі національної збірної України.

Хлопці створюють у Кіровограді повноцінну команду для виступів у чемпіонаті. Запрошуються усі бажаючі долучитися до цього процесу, спробувати себе в американському футболі!

Група «Американський футбол у Кіровограді»- http://vk.com/football_kr. Там ви знайдете інформацію з приводу тренувань, зможете задати питання, які у вас виникають.
Контактні телефони: 066 560 63 44 (Олег), 066 515 26 15 (Віктор).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар