Кіровоградцям вихідні не на користь: в один день пожежа й потопельник

У неділю, 10 травня, на Кіровоградщині зафіксовано 2 нещасні випадки – в Устинівському районі з Інгулу витягли потопельницю, а у Кіровограді сталася пожежа через паління у ліжку.

10 травня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 5-поверхового житлового будинку по вул. Зінченка. Оперативно до місця виклику прибув черговий караул державної пожежно-рятувальної частини № 5У ДСНС в області.

Як з’ясувалося, пожежу спричинило загоряння 1,5 м2  постільних речей. На місці події вогнеборцями врятовано 44-річну жінку, яку з  опіками  нижніх кінцівок і живота госпіталізовано до обласної лікарні. Ймовірна причина пожежі  – необережне поводження з вогнем під час паління.

Того ж дня о 16:09 до Служби порятунку «101» від  оперативного чергового Устинівського РВ УМВС  в області надійшло повідомлення про те, що у  р. Інгул поблизу с. Седнівка виявлено тіло жінки. На ліквідацію  надзвичайної події залучалися працівники державної пожежно-рятувальної частини  №22 У ДСНС в області, які за допомогою плавзасобу вилучили тіло з водойми. Обставини загибелі та причина смерті – встановлюються.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар