Кіровоградські глухі активно допомагають українським захисникам

На початку квітня у Києві проходила виставка “ВолонтерЕкспо”. У виставці взяли участь також кіровоградські виробники військової продукції – зокрема кіровоградське підприємство глухих (УВП УТОГ), які презентували двоярусні ліжка, ліжка польові, пічки індивідуальні та буржуйки.

“Незважаючи на те, що виставка називалась “ВолонтерЕкспо” презентували себе там не волонтери, а виробники військової продукції, – розповідає Олена Коряк, начальник відділу маркетингу УВП УТОГ. – Правда, волонтери цю виставку організували для того, щоб виробники могли напряму запропонувати свою продукцію не лише армії чи Нацгвардії, а й добровольчим формуванням, щоб була можливість напряму співпрацюввати з виробниками. Кіровоградське підприємство глухих завдяки допомозі благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”, який профінанансував поїздку в Київ, змогло відвідати виставку і показати всій Україні свою продукцію”.

За словами Олени Коряк, участь у виставці “ВолонтерЕкспо” була вкрай необхідною для підприємства глухих. Адже до цього вони заключали домовленості на виготовлення продукції лише з Нацгвардією. Тепер у підприємства глухих є шанс співпрацювати з Міноборони.

Детальніше ознайомитися з продукцією, що виготовляється на УВП УТОГ, можна  ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар