Бібліотека ім. О. Бойченка запрошує кіровоградців на тиждень креативу

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на заходи:

12 травня о 8.00 працівники відділу мистецтв проведуть слайд-бесіду «Молодіжні субкультури». Кожному з нас доводилося йти по вулиці, їхати в транспорті або просто дивитись телевізор і бачити людей, які у чомусь не схожі на інших. У когось на голові ірокез, хтось увесь у металі, а хтось у чорній шкірі мчить повз вас на мотоциклі. Найчастіше це і є виразники сучасних субкультур про яких і розкажуть бібліотекарі протягом заходу.

12 травня о 13.00 працівники відділу абонементу проведуть урок мужності «Герої не вмирають!». Ще рік тому ніхто з них й уявити не міг, що буде добровольцем на передовій. Справжніми героями сучасної України, є її мужні визволителі! Відкинувши всі слова про подвиг і звитягу, усі емоції, ми побачимо звичайних людей: комбайнерів і вчителів, банківських працівників і слюсарів, фермерів та програмістів, водіїв та музикантів… Проте, вони володіють надзвичайним даром – всеперемагаючою любов’ю до України, вірою у свій народ. Саме про героїзм простих українських хлопців – справжніх герої України і йтиме мова під час заходу.

12 травня о 13.45 працівники відділу популяризації книги проведуть тренінг «Чарівний світ емоцій». За допомогою різних вправ та завдань учасники навчаться виражати свої емоції, керувати ними, ділити емоції на позитивні й негативні, розуміти емоції інших людей; розвивати навички свідомо впливати на свій емоційний стан та виховувати турботливе ставлення до свого здоров’я та здоров’я інших.

17 травня – День пам’яті і скорботи про жертви, які загинули або постраждали в Україні в наслідок політичних репресій комуністичного режиму. Священним обов’язком кожного громадянина будь-якої держави є збереження пам’яті про минуле свого народу. Саме тому нам, сьогоднішнім українцям, так важливо привернути увагу нашого суспільства до трагічних подій історії України. З метою належного відзначення Дня пам’яті жертв політичних репресій у бібліотеці буде оформлено наступні книжкові виставки:

З 11 травня – «Політичні репресії: погляд із сьогодення» (відділ популяризації книги)

З 17 травня – «Забуттю не підлягає» (відділ мистецтв).

Щороку 15 травня у системі Організації Об’єднаних Націй святкують Міжнародний день сім’ї. Сім’я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини, тут відбувається формування його як громадянина. Саме з цього приводу у бібліотеці буде оформлено наступні книжкові виставки:

з 13 травня – «Із сімейного альбому» (відділ абонементу);

з 14 травня – «Родина як зірка єдина» (відділ мистецтв).

13 травня з 17.00 до 20.00 відбудеться наступний захід бібліопроекту «Креативна середа» – EUROвечір «Україна – це Європа!» у форматі вуличної акції. В програмі акції на Вас чекають: книжкові виставки: «Знайомтесь: література Європи», «Знай про Європу більше»; євро-пазли «Що я знаю про Європу?»; інтерактивне стенд-опитування «Ми – європейці!»; євро-розваги для дорослих та дітей; майстер-класи «магніти з євро символікою», художній розпис на нігтях «В європейському стилі»; музичний майданчик «Нас єднає музика» (виступи талановитої молоді Кіровоградщини) та бібліотечний кінозал. Тож запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до цікавого та пізнавального дійства, що відбудеться ввечорі на вулиці Дворцовій (біля приміщення бібліотеки).

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка тел. (095) 471-27-67 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; (066) 945-76-64 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар