У Малій Висці студенський гуртожиток от-от завалиться на голови покупців і військових (ФОТО)

Про це голові ОДА Сергію Кузьменку з тривогою повідомив директор місцевого профтехучилища Олег Тереза під час особистого виїзного прийому громадян, який очільник області провів 6 травня в Малій Висці.

За інформацією О.Терези, будівля колишнього гуртожитка ПТУ №16 , яка тривалий час не використовується, має четвертий ступінь аварійності , через дірявий дах постійно затікає. Збудований з блоків гуртожиток в будь-яку мить може “скластися” як картковий будиночок, засипавши уламками розташовані внизу магазини і військкомат.

Між тим, така аварійна ситуація аж ніяк не лякає операторів мобільного звязку – на даху девятиповерхівки, за 200 метрів від навчального корпусу училища і за 500 метрів від стаціонару райлікарні розміщені вежі компаній МТС і Київстар.

“Ми пропонували не раз, аби будівлю взяли на баланс міста, – говорить О.Тереза. – Але тут спочатку треба відремонтувати покрівлю, на що ні в кого немає мільйонних сум коштів”.

Поки ж що будівля залишається у відомчому підпорядкуванні і , як зазначив, узагальнюючи почуту інформацію Сергій Кузьменко, якщо нічого не робити, в Малій Висці назріває небажана аварійна ситуація.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар