У Кіровограді близько тисячі школярів взяли участь у флешмобі “Квітка пам’яті” (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 8 травня, у Кіровограді відбувся загальноміський флеш-моб „Квітка пам’яті” – близько тисячі школярів вийшли на площу перед міськрадою, щоб вшанувати пам’ять загиблих воїнів Другої світової війни та військових, полеглих на Сході України.

“Цей флешмоб особливий тим, що у ньому взяли участь не професійні колективи, а звичайні учні Кіровоградських загальноосвітніх шкіл. Діти показали, що шанують пам’ять полеглих героїв”, – розповіла кореспонденту Першої електронної газети начальник управління освіти Кіровоградської міськради Лариса Костенко.

Незважаючи на пронизливий вітер, діти стійко тримались – вони чітко, злагоджено і душевно виконали свій танок. Школярі відтворили мак (символ пам’яті та перемоги), у центрі якого хлопчики у військовій формі піднімали дівчинку у синьо-жовтому вбранні, яка символізувала Україну.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар