Кіровоградців запрошують на Ярмарок проектів ЄС

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Як отримати фінансову підтримку ЄС для Ваших цікавих ідей? Як написати вдалу грантову заявку? Які поїхати на навчання до Європейського університету? Які програми допомоги ЄС пропонує переселенцям із зони АТО? Які корисні ініціативи ЄС підтримує у Кіровограді та регіоні? 

Якщо ви громадський активіст, студент, журналіст, переселенець, чи просто хочете дізнатись відповіді на ці питання, – приходьте 14-го травня 2015 року на Ярмарок проектів ЄС у Кіровограді.

На Ярмарку проектів відбудеться презентація грантів, можливостей для розвитку міста і області, які реалізовують регіональні, національні організації, фонди. Досвідчений тренер навчить, як написати успішну грантову заявку для підтримки Вашого проекту. Захід має на меті розповісти мешканцям міст про конкретні проекти та можливості для розвитку регіону. Ярмарку проводить Представництво ЄС в Україні у співпраці із Кіровоградською міською радою.

Де: Кіровоград. Прес клуб, вул. 50 років Жовтня, 1-а, ТРЦ “Копілка”.
Коли: 14 травня, 11:00 – 14:00.
Для кого: Для громадських активістів, студентів, представників українського бізнесу, місцевих органів влади, які хочуть дізнатися більше про програми підтримки ЄС та те, як ними скористатись.
Умови участі: Участь у семінарі – безкоштовна, але за попереднім записом. Кількість місць обмежена. Для участі у семінарі заповніть онлайн-анкету.

Останній день подачі заявок – 11 травня 2015 року. Оскільки кількість місць обмежена, відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Організатори підтвердять Вашу участь до 12 травня 2015 року.

Під час Ярмарки Ви матимете можливість поспілкуватись із співробітниками Представництва ЄС в Україні – Марті Луцаром, менеджером з комунікацій, та Мірою Дідух, менеджером проектів Представництва ЄС.

Для отримання детальнішої інформації, будь ласка, звертайтесь до:
Ольги Михайліченко, координатора заходу, за тел. (050) 8453602
або на E-mail: omykhaylychenko@internews.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар