Грабіжники серед білого дня відібрали у підлітка телефон

На одній з вулиць Кіровограда на вихідних троє чоловіків відібрали у неповнолітнього перехожого засіб зв’язку. Під час відпрацювання території неподалік місця події наряд ДСО затримав одного зі зловмисників, у якого було виявлено телефон потерпілого.

Працівники Державної служби охорони здійснювали патрулювання вулиць обласного центру. В післяобідній час до наряду звернувся підліток і повідомив, що хвилин п’ять тому троє незнайомців обманним шляхом заволоділи його мобільним телефоном «Nokia», повідомляє УДСО при УМВС України в Кіровоградській області.

Міліціонери запросили хлопця до службового автомобіля і разом з ним почали пошуки зловмисників у найближчих вулицях. Біля одного з ринків міста юнак вказав на чоловіка, який відібрав у нього засіб зв’язку.

Держохоронці вжили заходів щодо затримання зловмисника та під час проведення поверхневого огляду виявили у нього викрадену річ.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу. Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 25-річний місцевий житель, який вже раніше притягувався до відповідальності за грабіж. Зараз чоловік знаходиться під слідством за підозрою у вчиненні наркозлочину.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

 

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар