У Кіровограді пройшов переможний марш Миру (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 6 квітня, центром міста Кіровограда вперше пройшов марш Миру духових та ударних оркестрів області.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, після офіційного відкриття на площі, де пролунав святковий український марш, колона духових та ударних оркестрів рушила вулицею Дворцовою, відтворюючи переможний марш Миру.

Колону очолив оркестр Кіровоградського музичного училища. Зупинились музиканти у Ковалівському парку, де відбувся ІІІ обласний тур фестивалю «Паросток».

Керівник ансамблю ударних інструментів «Капітошки» музичної школи №3 Ірина Петруніна розповідає, що їх колектив вперше бере участь у подібному заході: «Наш ансамбль маленький. Його учасники – школярі 5 класів. У першому, шкільному, турі ми вибороли друге місце. Зараз будемо брати участь обласному турі. Це яскравий захід, подібного у Кіровоград ще не було. До того ж це цікавий досвід для наших діток».

У фестивалі духових оркестрів та ударних ансамблів взяли участь більше десятка колективів з Кіровограда та області (Вільшанки, Ульяновки, Світоводська, Нової Праги).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар